SAÜ-Rock TopluluÄŸu Forumu • Konuyu görüntüle - SAÜ-Rock Laneti
Go to footer

SAÜ-Rock Laneti

SAÜ-Rock Topluluğu hakkındaki tüm bilgileri bulabileceğiniz bölüm

SAÜ-Rock Laneti

İleti Mornie » 28 Ekm 2009 02:15

Geçmişten alınmış bir yazı...

Kuzeyin mistik ormanlarından, soğuk rüzgarlarından değil bizim hikayemiz. Sizin her gün gördüğünüz, soluduğunuz sokaklarda varız bizlerde SaüRock olarak ya da var olmaya çalışırız. Bir şeyleri değiştirmek için, kaderimizi yeniden yazabilmek için koşuştururuz çoğu zaman. Tek arzumuz, biramızı içebilmek ve müziğimizi dinleyebilmektir. Yarım asrı geçmiş Rock/Metal kültürünü yaşayabilmek, iliklerimize kadar hissedebilmek, notaların ruhumuzu ele geçirişini seyretmek... Bizim için günler böyle geçerken aslında bizler biliriz ki bizi diğerlerinden ayıran bir şeyler var.

Nereden başlanabilir bilemiyorum. Bizim yüz yıl boyunca uyuyan güzellerimiz, ejderhalarla dövüşen savaşçılarımız olmadı hiçbir zaman. Lakin sürekli dostlarına beklenmedik şeyler olan, tüm düşünceleri hayallerden ileri gidemeyen bir kulüp olduk sonunda. Çok mu güç şeyler tasarlıyorduk yoksa kaderimiz mi bizi sevmiyordu bilemedik.

Geçtiğimiz aylarda yapılan Adapazarı Rock Fest 07'den sonra düğün salonu olan Kale Bar basit bir örnek sadece. Bunun yanında basit gibi görünen bir sürü sorun da başımızdan hiç eksik olmadı, o sorunlara da bizleri asla yalnız bırakmadıkları için(!) teşekkür ediyoruz.

Sorunlar sadece organizasyonlar, girişimler adına olsa durumu becerisizlikle açıklayabiliriz belki. Ne yazık ki oturup düşündüğümüz de bize sorun olan şeylerin kontrolümüz altında olmadığını görüyoruz.

Kabul etmek gerekli diye düşünüyorum, biz lanetliyiz... Aslında her insanın ya da grupların başına gelebilecek türden bir lanet bu. Tüm işlerin ters gitmesi olur ya, bir şeyi çok arzulamışken. Tam yaklaşmışsınız isteklerinize, artık hayal ile gerçek arası çizgide eylemleriniz, her şey yolunda... Derken tüm çabalar, uğraşlar boşa gidercesine bazı olaylar olur ya! Tam top çizgiyi geçecekken, arada hiçbir engel kalmamışken, mucize denilebilecek olaylar topu durdurmaya gelir ya, o mucize...

Şanssızlığınıza verir geçer gidersiniz değil mi? Peki ya bunlar sürekli oluyorsa, siz artık parçalara ayrılmış, artık Rock adına, müzik adına bir şeyler yapabilmek uğruna uykularınızdan bile feda ederken saatleri. Bu da sizin şanssızlığınız mıdır? Biz de şanssızlık kavramı çok uzun süredir kullanılmıyor. Biz artık lanetliyiz...

Ama sanmayın sakın o laneti ve kötü kaderimizi yenemeyeceğimizi. Her olumsuz durum bizi güldürüyor ve ardından inadına güneşi arzuluyoruz. Zaferlerimizi düşünüyoruz, daha çok çalışıyoruz. Sonunda yine yerden yere vurulacağımızı bilsek de, yan gelip yattığımızı düşüneceklerini bilsek de, yıldığımızı söyleyemeyiz. Her yenilgi, her kötü giden durum, bizde büyük bir yara açıyor. Bunun yanında ise, ateşli bir hırs büyüyor içimizde. Göz kapaklarımı kapatan yorgunluğumu engellemek için içtiğim kahveler beni ayakta tutmuyor aslında. Biliyorum onlar sadece işin biyolojik yönünde işe yarıyor ve yine biliyorum ki; benim tüm yorgunluğuma rağmen ayakta kalmamı sağlayan, içimde yaşattığım, bu lanet sayesinde her gün çığ gibi büyüyen hırsım. Gerçekten samimi olarak söylemeliyiz, biz laneti, bizi kırbaçlayan laneti seviyoruz. Biz Rock'ın çocuklarıyız! Ne Angus Young yılmıştı düşüncelerinden, ne de Kurt Cobain! Ne de bize bu kültürü bırakan diğerleri. Bizlerde burada olacağız. Emin olun burada olacağız, laneti yenebilmek adına. Haydi, bize katılın, lanete ve uğursuzluğa katılın! Sizi nasıl kırbaçladığını ve hayal kırıklığını hissedin kanınızda. Sonra sizde başlayın bizler gibi uykusuz kalmaya. Sizde başlayın Rock'ı yaşamaya!..
SAÜ-Rock Topluluğu Gönüllüsü
Kullanıcı avatarı
Mornie
Site Yöneticisi

Pano anasayfası

SAÜ-Rock Hakkında

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir